Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că nu va mai candida la șefia formațiunii politice și că în campanie electorală partidul va merge cu un alt lider. Declarația a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari”, la TV8.

„Eu nu voi candida la funcția de președinte”, spune Mihai Ghimpu. Politicianul spune că nu cunoaște dacă la șefia partidului vor candida fostul primar al municipiul Chișinău, Dorin Chirtoacă, și vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu. „Congresul va decide. Nu am discutat la partid”, spune Mihai Ghimpu.

Polticianul spune că în proporție de 99,9% nu va candida în general la următoarele parlamentare. „Vedem ce decide congresul”, a menționat Ghimpu.

Despre probabilitatea că Dorin Chirtoacă va candida pe vreo circumscripție uninominală liderul PL spune că „cel mai proabil nu va fi lăsat să candideze”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!