Asistentul de deputat, care aseară a intrat în conflict cu oamenii legii, va plăti cu funcția. Contactat de TV8, deputatul liberal Lilian Carp a confirmat că bărbatul care a înjurat polițiștii și care a insistat să-și prezinte legitimația de angajat în Parlament este asistentul lui și a menționat că va fi demis din funcție.

Parlamentarul a menționat că legitimația trebuie folosită pentru accesul în legislativ, în rest, nu are dreptul să facă uz de ea.

Amintim că în seara zilei de ieri, asistentul de deputat, aflat în trafic, a intrat în conflict cu oamenii legii, după ce a fost stopat de polițiști pe motiv că ar fi încălcat regulile de circulație. Bărbatul, fiind nemulțumit, vorbit pe ton ridicat cu polițiștii și l-a numit necenzurat pe unul dintre ei. În consecință, polițistul l-a apucat de mânecă încercând să-l tragă jos din mașină. În timp ce polițiștii i-au cerut insistent actele bărbatului, acesta a ținut să-și prezinte legitimația de asistent al unui parlamentar. Momentul a fost filmat de oamenii legii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!