Marina Tauber, vicepreședinta Partidului ȘOR, refuză să spună dacă s-a mutat casa în satul Jora de Mijloc, unde este primărită de jumătate de an. Mai mult, această întrebare, care i-a fost adresată de o jusnalistă, a deranjat-o atât de mult, încât a acuzat-o pe reporteriță că ar fi fost plătită din miliardul furat pentru a afla astfel de informații. 

„Eu mai bine o să vă întreb cu cât ați fost plătită să-mi dați această întrebare? Și nu uitați că sunteți plătită din miliardul furat”, a declarat Mariana Tauber.

Fără un răspuns clar a rămas și întrebarea legată de proiectele pe care le-a implementat în satele pe care le conduce din mai.

„Astăzi este conferință cu altă tematică. Vă rog, tot ce ține de tematica conferinței”, a spus o reprezentantă a Partidului ȘOR.

„Eu chiar vă invit la Jora de Mijloc și acolo o să vorbim despre proiectele care au fost implimentate, la fel ca și în orașul Orhei”, a spus Tauber.

Reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” s-au plâns astăzi în cadrul unei conferințe de presă pe faptul că protestele din Italia, în ziua când organizau concerte pentru diasporă, au fost bine organizate și dirijate. La unul dintre acestea, la care a fost prezentă și Tauber, vicepreședinta partidului a fost huiduită.

Marina Tauber a câștigat alegerile în comuna Jora de Mijloc din primul tur, pe 20 mai. Pentru ea au votat 61 la sută dintre alegători. Numele ei apare în raportul Kroll-1, ca fiind acționară la una din cele trei bănci implicate în acordarea creditelor neperformante.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!