/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

ULTIMA ORĂ! Mihai Ghimpu a plecat de la cârma Partidului Liberal. Dorin Chirtoacă a preluat conducerea formațiunii

missing
01 decembrie 2018, ora 13:18

În discursul său, Dorin Chirtoacă a declarat că Partidul Liberal trebuie să-și păstreze verticalitatea și identitatea. „Când vom avea unirea și România mare vom putea vorbi de ora astrală. Noi trebuie să ne păstrăm verticalitatea, identitatea. Trebuie să fim atenți să nu ne năpădească buruienile pentru că nu mai dă copacul nostru roadă”, a spuns politicianul.

Începând cu anul 2010, Dorin Chirtoacă a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Liberal.

În raportul privind activitatea Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a anunțat că acesta este ultimul lui mandat. Politicianul a spus că următorul președinte al formațiunii „trebuie să nu se teamă de lipsa de înțelegere a unor cetățeni, să se ghideze de conștiința personală și dragostea de țară, să știe să ia decizii”.

În cadrul Congresului s-a decis faptul ca Mihai Ghimpu, cel care a condus PL în ultimii 20 de ani, să devenă președinte de onoare al partidului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram