Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default al Rusiei și ajutor uriaș de 40 de miliarde din SUA

social

După MAI și ministerul Apărării a semnat un acord de colaborare cu Mitropolia Chișinăului

03 decembrie 2018, ora 18:55
Distribuie:

„Cooperarea dintre Armata Națională și Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove va fi reglementată de un acord, semnat astăzi de Eugen Sturza și ÎPS Mitropolitul Vladimir. Documentul prevede acordarea asistenței religioase personalului militar și civil din instituția de apărare și organizarea de activități comune care au ca scop educația moral-spirituală a acestuia”, se spune în mesajul ministerului.

Amintim că anterior Ministerul Afacerilor Interne a semnat cu Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove un Acord de colaborare. Document care a fost încheiat în temeiul art. 31 din Constituția Republicii Moldova și are drept scop promovarea educației spirituale și asistenței religioase a angajaților instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne. Desfășurarea activităților de asistență religioasă menită să satisfacă cerințele religioase ale instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne și să contribuie la educația moral-spirituală a acestora, se anunța într-un comunicat al Mitropoliei.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram