Dmitrie Parfentiev a fost eliberat astăzi din funcția de director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) de către membrii Guvernului, în baza cererii de demisie.

Astfel, la conducerea CNAM va veni Tamara Andrușca, ex-vicedirectoarea Curții de Conturi. Această candidatură a fost aprobată tot azi, de către membrii Executivului.

„Vreau să-i aduc mulțumiri domnului Parfentiev pentru activitatea sa la CNAM. Știu de ce pleacă din această funcție, pentru că a aplicat și participă la un alt concurs care este mai aproape de profilul lui”, a comentat premierul Pavel Filip.

Foto: Tamara Andrușca; sursa: ccrm.md

Tamara Andrușca este licențiată în economie. Anterior, a fost membră a Consiliului Concurenței, membră și prim-vicepreședintă a Consiliului BC Victoriabank S. A., directoare financiară la SRL „Prime Management”, directoare a Departamentului economic, ÎCS „Petrom-Moldova” SA; contabilă-șefă la „Tolkanneftegaz”, filiala „Askom-Grup”, Kazahstan; directoare economică/contabilă-șefă la „Tutun-CTC” SA; contabilă-șefă adjunctă la „Bucuria” SA ș.a.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!