Revin ninsorile pe întreg teritoriul țării, potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS). Cel mai mult va ninge totuși în partea de nord a țării, unde meteorologii anunță precipitații sub formă de ninsoare șapte zile la rând.

Astfel, la noapte va ninge slab la sud, iar mâine ziua, va ninge moderat în centru și la nord. Vineri va ninge slab în localități din nordul și centrul țării, iar la sud cerul va fi doar parțial noros.

În zilele de weekend, sâmbătă și duminică, sunt prognozate ninsori slabe în toată țara, cu excepția centrului republicii. În această parte a țării sâmbătă nu se așteaptă precipitații, ci doar cer noros. În schimb sunt șanse să ningă duminică.

În primele trei zile ale săptămânii viitoare tot s-ar putea să ningă, potrivit SHS, în special la nord și în centru. În partea de sud a țării se așteaptă ninsori slabe doar în ziua de luni.

Urmăriți prognoza meteo constant, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!