/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Târgul de Crăciun din Chișinău din acest an va costa nu 8, dar 11 milioane de lei. Pentru ce a fost suplinit bugetul

missing
12 decembrie 2018, ora 16:55

Târgul de Crăciun din Chișinău din acest an, organizat de Guvernul Republicii Moldova, va costa nu opt milioane de lei, cum a fost aprobat inițial, dar 11 milioane. Astăzi, în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri, la propunerea Monicăi Babuc, ministra Educației, Culturii și Cercetării (MECC), bugetul evenimentului a fost suplinit cu patru milioane de lei. 

Potrivit Monicăi Babuc, în procesul de organizare a evenimentului, au survenit cheltuieli neprevăzute.

„În primul rând, pentru instalarea unui sistem de supraveghere video pentru asigurarea securității vizitatorilor. Știm despre evenimentele care s-au produs ieri în Strasbourg…”, a spus ministra în cadrul ședinței Guvernului.

De asemenea, potrivit notei informative la hotărârea Guvernului, banii vor fi utilizați și pentru instalarea a două carusele în zona de distracții pentru copii și pentru reparația și schimbarea acoperișului la 22 de căsuțe din lemn,

Banii vor fi alocați de MECC și Agenția de Investiții din contul economiilor neutilizate.

Amintim că, aceasta este a doua ediție a Târgului de Crăciun, organizat de Guvern. Evenimentul va fi lansat sâmbătă, pe 15 decembrie, la ora 18:00, pe strada 31 august 1989 din capitală.

Bugetul Târgului de Crăciun din anul 2017-2018 a fost de opt milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram