Activitatea unui agent economic din mun. Chișinău specializat în prelucrarea și comercializarea produselor din carne, documentată de poliției în comun cu reprezentanții Direcției municipale pentru Siguranța Alimentelor.

Ca urmare a verificărilor în secția de producere, au fost constatate abateri la producerea și depozitarea produselor și semifabricatelor din carne în condiţii sanitaro-igienice necorespunzătoare, precum şi lipsa actelor de provenienţă asupra unui lot de marfă. Astfel, a fost ridicată producție în valoare de circa 100 000 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, responsabilii de activitatea întreprinderii riscă amendă de până la 15 000, cu ridicarea mărfii.

Poliția va întreprinde în continuare măsuri de prevenire și contracarare a ilegalităților în domeniul procesării cărnii, fabricării mezelurilor și afumăturilor din carne, pe piața internă de consum.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!