Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Liberalii au întârziat? Candidații PL mai pot fi acceptați de ACUM doar în cele șapte circumscripții pe care nu s-au luat decizii

missing
24 decembrie 2018, ora 15:49

Candidații propuși de Partidul Liberal (PL) pentru a participa în alegerile parlamentare alături de blocul ACUM DA PAS, mai pot fi acceptați pe una dintre cele șapte circumscripții uninominale, în privința cărora nu s-au luat decizii deocamdată. 

Potrivit reprezentanților ACUM, liberalii au trimis târziu lista candidaților, după ce a fost constituit oficial blocul electoral și s-a finalizat procesul de evaluare pentru majoritatea circumscripțiilor.

„Decizii finale nu au fost luate doar pentru circumscripțiile: 1, 11, 18, 44, 45, 47, 49. Pot fi considerați candidați doar pe aceste circumscripții”, este răspunsul celor de la ACUM pentru PL.

Amintim că, astăzi, în presă a apărut o listă a presupușilor candidați ai PL care să participe la alegerile parlamentare, alături de blocul ACUM. Conducerea PL nu a confirmat și nici nu a infirmat numele prezentate în listă. Potrivit lui Dorin Chirtoacă, președintele PL, liberalii au transmis lista potențialilor candidați pe 21 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram