Dan Bălan va fi membru al juriului în cel de-al nouălea sezon al proiectului „Vocea Ucrainei”. Potrivit lemonade.style, ceilalți membri ai juriului vor fi interpreții Potap și Tina Karoli, care au fost în juriu și anul trecut și artistul MONATIK, care în sezonul 2019, va fi în proiect pentru prima dată.

Despre alegerea lui Dan Bălan ca jurat al concursului „Vocea Ucrainei”, Vladimir Zavadiuk, producătorul principal al proiectului a spus: „În acest an, tema concursului „Vocea țării” va fi „Stelele sunt printre noi”. Ne dorim ca noul sezon să ne aducă noi talente. Desigur aceasta este imposibil fără anunțarea echipei de antrenori, care anul acesta va surprinde prin compoziția sa. Pentru prima dată în istoria proiectului, starul de clasă mondială Dan Balan s-a alăturat antrenorilor ucraineni, care este cunoscut nu numai ca și interpret, dar și compozitor.”

Dan Bălan este unicul artist din Moldova care a fost nominalizat la premiile „Grammy”, în calitate de co-autor al hit-ului „Live Your Life” de Rihanna și rapper-ul T.I.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!