O femeie de 30 de ani, din orașul Bălți, a murit aseară după ce a fost lovită de un tren marfar, de pe ruta Ungheni-Bălți.

La ora 20:20, Serviciul de Gardă al Inspectoratului de poliție Bălți a fost informat printr-un apel telefonic că o femeie a fost lovită de un tren marfar.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a stabilit că la kilometrul 77, segmentul feroviar Bălți-oraș a fost lovită o persoană. Ulterior victima a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliției din Bălți, Eugenia Molceanov, contactată de TV8.

Potrivit Poliției, femeia traversa linia ferată neregulamentar, pe un segment neiluminat.

Poliția cercetează toate circumstanțele accidentului.

Reamintim că, cu trei săptămâni în urmă, un bărbat a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren de pe ruta Chișinău – Moscova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!