Atenție! Imaginile vă pot afecta emoțional.

Un accident mortal, cu implicarea a trei automobile s-a produs noaptea trecută, în sectorul Botanica, pe șoseaua Muncești, 170, la intersecția cu strada Pandurilor. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei persoane s-au ales cu traumatisme.

Accidentul s-a produs la ora 1:30, potrivit poliției.

„Au fost implicate trei unități de transport: un automobil Volkswagen, condus de un șofer de 32 de ani, un BMW, condus de un șofer de 24 de ani și o Toyota, condusă de un șofer de 26 de ani”, informează Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției capitalei.

În urma accidentului, șoferul automobilului de marcă Volkswagen a murit pe loc. Tot pe loc s-a stins și o pasageră de 31 de ani, iar alți doi pasageri, în vârstă de 28 și 28 de ani, s-au ales cu leziuni. O altă pasageră din Toyota de asemenea a fost traumatizată.

Inițial, automobilul de marcă Volkswagen s-ar fi tamponat cu BMW-ul, iar apoi a fost proiectat într-un pilon, după care s-a tamponat cu Toyota, potrivit informațiilor preliminate, deținute de oamenii legii.

Pe acesta caz a fost pornit un proces penal, în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele tragediei.

Foto: Facebook/Dorin Mereacre

Foto: Faceboook/Gavrilita Andrei; Video: Facebook/Oxana David

Vezi și:

/FOTO/ Accident cu implicarea a două mașini pe traseul Chișinău-Hîncești. Două persoane, transportate la spital

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!