Atenție! Imaginile vă pot afecta emoțional.

Un accident mortal, cu implicarea a trei automobile s-a produs noaptea trecută, în sectorul Botanica, pe șoseaua Muncești, 170, la intersecția cu strada Pandurilor. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei persoane s-au ales cu traumatisme.

Accidentul s-a produs la ora 1:30, potrivit poliției.

„Au fost implicate trei unități de transport: un automobil Volkswagen, condus de un șofer de 32 de ani, un BMW, condus de un șofer de 24 de ani și o Toyota, condusă de un șofer de 26 de ani”, informează Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției capitalei.

În urma accidentului, șoferul automobilului de marcă Volkswagen a murit pe loc. Tot pe loc s-a stins și o pasageră de 31 de ani, iar alți doi pasageri, în vârstă de 28 și 28 de ani, s-au ales cu leziuni. O altă pasageră din Toyota de asemenea a fost traumatizată.

Inițial, automobilul de marcă Volkswagen s-ar fi tamponat cu BMW-ul, iar apoi a fost proiectat într-un pilon, după care s-a tamponat cu Toyota, potrivit informațiilor preliminate, deținute de oamenii legii.

Pe acesta caz a fost pornit un proces penal, în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele tragediei.

Foto: Facebook/Dorin Mereacre

Foto: Faceboook/Gavrilita Andrei; Video: Facebook/Oxana David

Vezi și:

/FOTO/ Accident cu implicarea a două mașini pe traseul Chișinău-Hîncești. Două persoane, transportate la spital

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!