Mihail Ciorici este candidatul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) pe circumscripția nr.17, Nisporeni. Acesta va fi contracandidatul președintelui Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, pe această circumscripție uninominală. 

Comisia Electorală Centrală a înregistrat acum  două zile grupul de inițiativă care va colecta semnături de la cetățenii care vor să-l susțină pe Ciorici la alegerile parlamentare din februarie. Grupul de inițiativă este format din 16 persoane și este condus de Nicolae Ionașcu.

Mihail Ciorici este consilier raional în Nisporeni, din partea PCRM.

Tot pe Circumscripția nr. 17 va candida și reprezentantul blocului ACUM DA PAS Ion Terguță; reprezentantul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova  Pavel Artamonov.

De asemenea, zilele trecute, CEC a aprobat lista candidaților din PCRM pe circumscripția națională. Lista conține 41 de nume, primul fiind al președintelui comuniștilor Vladimir Voronin.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!