/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Milioane de lei primite în numerar. Ce avere declară Andrian Candu, candidat pe lista PDM la parlamentare

missing
08 ianuarie 2019, ora 18:37

Potrivit aceeași declarație, Candu a primit în numerar un milion șapte sute de mii de lei care reprezintă restituirea unui împrumut și alte trei milioane de lei dintr-un contract de împrumut din 2016.

Candu declara două apartamente, unul pe care l-a obținut prin comodat de la nașul său, Vlad Plahotniuc de 243 de metri pătrați și un altul de 61,2 metri pătrați moștenit în 2006. El mai declară o casă de locuit de 287 de metri pătrați pe care o închiriază cu 1200 de euro. Președintele Parlamentului mai este și proprietarul unei mașini de model Toyota Lexus RX48 cumpărată acum trei ani cu peste 560 mii de lei.

Democratul indică în declarația sa de avere și interese cele patru ceasuri de mână, pe care le-a primit cadou în 2009, 2011, 2014 și 2017. Cel primit anul trecut de model Zenith costă opt mii de dolari. Celelalte trei, Zenith, Corum și Mont Blanc, costă fiecare câteva mii de dolari. În același timp, președintele Parlamentului a indicat că mai deține peste 83 de mii de euro, 2,5 coroane cehe, 52 mii de lei și aproximativ cinci mii de RONI în câteva conturi bancare. El mai are și două credite contractate în 2013 în valoare totală de 250 mii de lei, scadente în 2019.

În același timp, Candu indică că deține șapte acțiuni în valoare de cinci lei din SC „SUCCIN” S.A.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram