Președintele Partidului Liberal (PL) și fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, spune că va decide dacă va candida sau nu la alegerile parlamentare din acest an, în funcție de ce susținere va avea din partea locuitorilor din suburbiile unde acesta ar vrea să candideze. 

„O să decid dacă mă înregistrez sau nu, în funcție de ce spun cetățenii. Dacă voi avea o susținere, atunci mergem înainte, dacă nu, nici nu mă înregistrez și susținem pe cel care candidează pe această circumscripție”, a spus liderul liberalilor astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Dorin Chirtoacă a spus că, în prezent, membrii grupului de inițiativă se ocupă de colectarea semnăturilor pentru ca el să candideze la funcția de deputat.

În același timp, Chirtoacă a spus că, formațiunea sa va participa în alegeri și pe circumscripția națională și că PL duce tratative cu doi reprezentanți ai diasporei, pentru ca aceștia să candideze pe lista de partid.

Președintele PL vrea să candideze pe circumscripția uninominală nr. 32, din care face parte și localitatea Colonița, din suburbia capitalei, unde se află casa părintească a fostului primar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!