/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Explozie la Paris. Mai multe persoane au fost rănite, iar geamurile încăperilor au fost spulberate

missing
12 ianuarie 2019, ora 12:12

O puternică explozie a avut loc într-o brutărie sâmbătă în arondismentul 9 din Paris, fiind rănite mai multe persoane şi spulberate mai multe geamuri din împrejurimi, au indicat prefectura poliţiei şi jurnalişti de la faţa locului, scrie Agerpres.

Potrivit prefecturii poliţiei, un incendiu a izbucnit într-un magazin urmat de o puternică explozie. Pentru moment este luată în calcul pista unei scurgeri de gaz pentru a explica incidentul, precizează AFP.

DPA notează că autorităţile de la Paris sunt în alertă maximă, deoarece sâmbătă urmează să aibă loc un nou protest al „vestelor galbene”. Aproximativ 5.000 de poliţişti au fost desfăşuraţi în oraş.

Protestele „vestelor galbene” au început la jumătatea lunii noiembrie, cu demonstraţii care au degenerat frecvent în confruntări cu forţele de ordine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram