Liderul Partidului Mișcarea Populară Antimafie nu a avut venituri în ultimii doi ani. Potrivit declarației de avere prezentate la CEC, Sergiu Mocanu deține doar un apartament de 50 de metri pătrați privatizat în 1996, a cărei valoare ar fi de 700 de mii de lei.

În același timp, Mocanu nu deține alte bunuri, nu are un post de muncă, un salariu și nici nu a avut venituri în perioada 1 ianuarie 2017-31 decembrie 2018. Contactat de TV8, acesta a declarat că toată averea i-a fost sechestrată în urma unor procese de judecată, iar el trăiește din veniturile apropiaților săi.

Eu trăiesc din veniturile pe care le au apropiații mei, atunci când o să vină o vreme când o să dăm jos mafia aceasta, eu o să aduc la cunoștință foarte exact cum îmi duc existența acum, când sunt nevoit să o duc în așa fel încât să nu încaseze mafioții aceștia niciun ban din consumul pe care îl am eu”, a declarat Mocanu. Acesta nu a precizat din veniturile căror apropiați trăiește.

Partidul Mișcarea Populară Antimafie a fost înregistrat pentru alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția națională cu 32 de candidați pe listă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!