/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Sergiu Mocanu nu declară venituri pentru ultimii doi ani. Din ce trăiește liderul Mișcării Populare Antimafie

missing
14 ianuarie 2019, ora 15:53

În același timp, Mocanu nu deține alte bunuri, nu are un post de muncă, un salariu și nici nu a avut venituri în perioada 1 ianuarie 2017-31 decembrie 2018. Contactat de TV8, acesta a declarat că toată averea i-a fost sechestrată în urma unor procese de judecată, iar el trăiește din veniturile apropiaților săi.

Eu trăiesc din veniturile pe care le au apropiații mei, atunci când o să vină o vreme când o să dăm jos mafia aceasta, eu o să aduc la cunoștință foarte exact cum îmi duc existența acum, când sunt nevoit să o duc în așa fel încât să nu încaseze mafioții aceștia niciun ban din consumul pe care îl am eu”, a declarat Mocanu. Acesta nu a precizat din veniturile căror apropiați trăiește.

Partidul Mișcarea Populară Antimafie a fost înregistrat pentru alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția națională cu 32 de candidați pe listă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram