/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Theresa May îndeamnă parlamentarii britanici să „conlucreze în mod constructiv” pentru a finaliza procedura Brexit

missing
17 ianuarie 2019, ora 08:52

Într-un scurt discurs televizat transmis miercuri seară, după ce Guvernul de la Londra a supravieţuit unei moţiuni de cenzură, Theresa May a afirmat că “în mod covârşitor, britanicii doresc ca noi să continuăm cu realizarea Brexit şi să abordăm, de asemenea, celelalte probleme importante care îi interesează”.

“Cred că este datoria mea să îndeplinesc instrucţiunile poporului britanic de a părăsi Uniunea Europeană şi intenţionez să fac acest lucru”, .

Premierul a afirmat că s-a întâlnit cu liderii mai multor partide parlamentare şi s-a declarat dezamăgită că Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a refuzat să participe la consultări.

May a mai declarat că în zilele următoare intenţionează să discute cu cât mai mulţi parlamentari pentru a avea cât mai multe păreri despre Brexit din partea membrilor Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram