Premierul britanic Theresa May a îndemnat parlamentarii de la Londra să "lase deoparte interesul propriu" şi să "conlucreze în mod constructiv" la găsirea unei căi de realizare a procesului de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, informează site-ul postului BBC News, citat de Mediafax.

Într-un scurt discurs televizat transmis miercuri seară, după ce Guvernul de la Londra a supravieţuit unei moţiuni de cenzură, Theresa May a afirmat că “în mod covârşitor, britanicii doresc ca noi să continuăm cu realizarea Brexit şi să abordăm, de asemenea, celelalte probleme importante care îi interesează”.

“Cred că este datoria mea să îndeplinesc instrucţiunile poporului britanic de a părăsi Uniunea Europeană şi intenţionez să fac acest lucru”, .

Premierul a afirmat că s-a întâlnit cu liderii mai multor partide parlamentare şi s-a declarat dezamăgită că Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a refuzat să participe la consultări.

May a mai declarat că în zilele următoare intenţionează să discute cu cât mai mulţi parlamentari pentru a avea cât mai multe păreri despre Brexit din partea membrilor Parlamentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!