Un tânăr în vârstă de 29 de nai, din Făleşti, a fost condamnat la zece ani de detenție, pentru că şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de nouă ani. 

Potrivit procurorilor, totul s-a întâmplat în toamna anului 2018. Bărbatul abuza sexual copila în timp ce mama fetei era plecată la muncă în tura de noapte, iar victima cu fratele mai mic rămâneau în grija tatălui.

Adevărul a ieşit la iveală peste câteva zile, când fetiţa i-a povestit dirigintei despre calvarul prin care a trecut, iar profesoara a anunțat Poliţia.

Oamenii legii au pornit o cauză penală, iar agresorul a fost reţinut.

Fiind audiat de procurori, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, şi-a recunoscut pe deplin vina. Acesta concubina cu mama fetiţei de șase ani şi anterior a mai fost judecat pentru violenţă în familie.

Sentinţa nu este definitivă, ea poate fi atacată în instanţa ierarhic superioară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!