De mâine, pe întreg teritoriul țării revin precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare. Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS) va ninge șase zile la rând, mai ales în partea de nord a țării.

Mâine, 23 ianuarie, la nord și în centru va ninge, iar la sud se așteaptă lapoviță. Joi, vineri și sâmbătă, în nordul țării va cădea zăpadă, iar la centru și la sud se așteaptă lapoviță. Duminică sunt posibile ninsori slabe în nordul țării, iar la sud, lapoviță.

Temperaturile aerului pe timp de  noapte vor scădea până la -8… -10 grade Celsius, în nordul republicii; până la -7… -8 grade, în centrul țării, și până la -6… -5 grade, la sud.

Ziua vor fi cel mult +1… +3 grade, la nord, +2… +4 grade, în centru, și +3… +5 grade, la sud.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările SHS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!