23 de zboruri de la și spre Chișinău au fost anulate joi, 31 ianuarie, din cauza ceții dense. Totodată, patru zboruri au fost redirecționate, iar alte 11 curse avia de pe Aeroportul din Chișinău și spre Republica Moldova se rețin la această oră.

Aeroportul Chișinău a primit astăzi un singur zbor de pe cursa Milano – Chișinău, celelalte au fost anulate sau redirecționate. Mai exact nouă zboruri au fost anulate din cele care urmau să aterizeze în Chișinău, iar alte patru redirecționate. În același timp, în dreptul a șase zboruri este indicat că ele se rețin. Unul singur, din Varșovia, ar urma să aterizeze la ora 17:35.

În același timp, din cele care urmau să decoleze din Chișinău, au efectuat operațiunea doar șapte curse, ultima decolând la 13:35. În schimb, au fost anulate 14 zboruri, iar cinci se rețin.

Amintim că, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis ieri un nou cod galben de ceață densă, valabil până la finele zilei de astăzi, 31 ianuarie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!