/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Haos pe aeroportul Chișinău. Peste 20 zboruri au fost anulate, iar mai multe se rețin

missing
31 ianuarie 2019, ora 16:31

23 de zboruri de la și spre Chișinău au fost anulate joi, 31 ianuarie, din cauza ceții dense. Totodată, patru zboruri au fost redirecționate, iar alte 11 curse avia de pe Aeroportul din Chișinău și spre Republica Moldova se rețin la această oră.

Aeroportul Chișinău a primit astăzi un singur zbor de pe cursa Milano – Chișinău, celelalte au fost anulate sau redirecționate. Mai exact nouă zboruri au fost anulate din cele care urmau să aterizeze în Chișinău, iar alte patru redirecționate. În același timp, în dreptul a șase zboruri este indicat că ele se rețin. Unul singur, din Varșovia, ar urma să aterizeze la ora 17:35.

În același timp, din cele care urmau să decoleze din Chișinău, au efectuat operațiunea doar șapte curse, ultima decolând la 13:35. În schimb, au fost anulate 14 zboruri, iar cinci se rețin.

Amintim că, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis ieri un nou cod galben de ceață densă, valabil până la finele zilei de astăzi, 31 ianuarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram