Andrei Năstase, candidat la alegerile parlamentare din partea blocului ACUM DA PAS, îi dă replică lui Andrian Candu, contracandidat al acestuia din partea Partidului Democrat (PD), la „sfaturile” pe care ultimul i le-a dat într-un video, postat pe rețelele de socializare. Năstase susține că mesajul lui Candu este manipulator.

„Un politician de meserie, pe nume Candu Andrian, vădit panicat de ceea ce înțelege că urmează după data de 24 februarie, încearcă să-mi sugereze că modul în care el, Plahotniuc, Dodon, Șor, Leancă și ceilalți fac politică, este cel corect și dorit de oamenii din Republica Moldova. Este manipulator și manipulator cu premeditare și cu obrăznicie. Candu Andrian mi se adresează cu o nepermisă familiaritate ca și cum ne-am cunoaște foarte bine”, a spus Andrei Năstase, contactat de TV8.md.

„În primul rând, eu sunt Andrei pentru absolut toți oamenii liberi și cinstiți ai acestei țări, dar nu pentru ei. În al doilea rând, declar și de această dată că obiectivul meu personal este schimbarea fundamentală, structurală și ireversibilă a modului în care s-a făcut politică în Republica Moldova în ultimii 28 de ani. Eu nu sunt ca ei, eu sunt împotriva lor. Andrei Năstase nu taie capete, nu gonește oamenii din țară, chiar dacă ei sunt niște criminali”, a mai spus copreședintele blocului ACUM DA PAS.

Într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare, Andrian Candu îi oferă sfaturi „prietenești” contracandidatului său la alegeri Andrei Năstase, sugerându-i să nu-și atace concurenții din politică și să asculte de locuitorii țării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!