/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

O nouă zi – o nouă rundă de dezbateri electorale la TV8. Invitații „Alege liber” de astăzi – candidații din circumscripția 25, sec. Botanica și Centru

missing
06 februarie 2019, ora 12:31

Candidații înregistrați pe circumscripția 25, municipiul Chișinău, sectoarele Botanica și Centru, sunt invitații de astăzi ai Marianei Rață, la dezbaterile electorale ALEGE LIBER cu TV8.

Democratul Victor Mîndru, socialistul Alexandr Odintsov, reprezentanta Blocului Electoral ACUM Inga Grigoriu și candidatul Partidului Șor Dumitru Chitoroaga sunt cei care vor răspunde la întrebări, pentru ca fiecare moldovean să fie sigur că trimite în Parlament persoana potrivită, care să îi reprezinte interesele.

Te așteptăm în fața ecranelor, începând cu ora 17:00, la TV8.

Runda de dezbateri din ziua de ieri, 5 februarie, cu participarea candidaților înscriși pe circumscripția 24, Chișinău, poate fi urmărită AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram