Candidații înregistrați pe circumscripția 25, municipiul Chișinău, sectoarele Botanica și Centru, sunt invitații de astăzi ai Marianei Rață, la dezbaterile electorale ALEGE LIBER cu TV8.

Democratul Victor Mîndru, socialistul Alexandr Odintsov, reprezentanta Blocului Electoral ACUM Inga Grigoriu și candidatul Partidului Șor Dumitru Chitoroaga sunt cei care vor răspunde la întrebări, pentru ca fiecare moldovean să fie sigur că trimite în Parlament persoana potrivită, care să îi reprezinte interesele.

Te așteptăm în fața ecranelor, începând cu ora 17:00, la TV8.

Runda de dezbateri din ziua de ieri, 5 februarie, cu participarea candidaților înscriși pe circumscripția 24, Chișinău, poate fi urmărită AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!