/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Un bărbat de 54 de ani, jefuit și lăsat fără acte și bani. Ce riscă atacatorii

missing
07 februarie 2019, ora 16:59

Un bărbat de 54 de ani a fost atacat de doi tineri, care l-au jefuit de acte și bani în sumă de 1 300 lei. Ulterior, victima a alertat oamenii legii. Incidentul a avut loc în orașul Vadului Vodă, la data de 25 ianuarie.

În urma măsurilor speciale de investigații pornită de către oamenii legii, au fost  identificaţi suspecţii  în acest caz, care s-au dovedit a fi de 27 și 28 de  ani originari din or. Vadul lui Vodă.

Indivizii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Tinerii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere pentru infracțiuni similare.

Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția și sunt cercetaţi penal pentru jaf, fiind reținuți pentru 30 de zile. Conform legislaţiei penale în vigoare indivizii riscă de la cinci până la șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram