/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Anul acesta, în Chișinău vor fi deschise ȘAPTE grădinițe! Dacă aveți o idee interesantă de nume, expediați-o Direcției educație

missing
08 februarie 2019, ora 09:32

Anul acesta, în Chișinău se vor deschide șapte grădinițe noi, cu o capacitate de circa 1800 de copii, a anunțat primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu. 

„Lipsa locurilor în grădinițe e o problemă la care nu s-a atras atenția până acum. Așa s-a ajuns să fie și 40 de copii într-o grupă”, a spus edilul interimar. Potrivit acestuia, unele dintre instituțiile preșcolare care își vor începe activitatea din acest an au fost recuperate prin judecați, după ce au fost înstrăinate ilegal.

În acest context, Direcția educație a municipiului Chișinău, îndeamnă părinții să vină cu propuneri, cum vor fi numite viitoarele grădinițe. Astfel, dacă aveți idei interesante, expediați un email la adresa saptegradinite@gmail.com, cu răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Ce NUME ați dori să aibă grădinița la care va merge copilul Dvs?
  • Cum ar trebui să fie un NUME de grădiniță? Academic, atractiv, amuzant?

Potrivit autorităților municipale, în prezent, în capitală există un deficit de peste trei mii de locuri în grădinițe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram