Trei moldoveni au murit în urma unui accident produs în urma accidentului în dimineața zilei de 8 februarie 2019 în apropiere de regiunea Vinița, ora 03.32 minute. Alte două femei cu vârstele de 28 și 54 de ani și doi bărbați cu vârstele de 33 și 24 de ani au primit traumatisme.

Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale din Ucraina accidentul s-a produs cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord. Informația despre trei cetățeni ai țării noastre decedați în urma accidentului se stabilește. Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în această noapte într-un accident de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

Celula de Criză formată, va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu autoritățile va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului.

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentare rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!