În această seară, în țară au ajuns corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în accidentul de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. Procedurile au fost perfectate de urgență de angajații IGSU în comun cu serviciul consular. La Chișinău, sicriele au fost așteptate de rudele și apropiații îndurerați, care au beneficiat de asistență din partea serviciului psihologic al IGSU.

După ce corpurile neînsuflețite au fost aduse în capitală, salvatorii urmează să însoțească mașinale companiei contractate până la localitățile de baștină a persoanelor decedate, unde vor avea loc procedurile funerare.

La Vinița mai rămân patru persoane traumatizate în urma accidentului care la moment primesc îngrijiri medicale. Acestea ar putea fi externate în scurt timp, iar transportarea în siguranță în țara noastră va fi efectuată de Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare.

Toate cheltuitele de repatriere a victimelor sunt suportate de Guvern.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!