Bărbatul care ar fi violat o tânără în orașul Strășeni, a fost reținut de polițiști. Potrivit Poliției, suspectul are 26 de ani, originar din raionul Telenești și anterior a fost judecat pentru pungășie, furt și viol. Acesta a fost identificat în baza fotagrafiei și imaginii transmise prin intermediul mass-media.

Polițiștii susțin că bărbatul a fost identificat și reținut după ce o persoană a sunat la poliție și a anunțat că semnalmentele figurantului corespund cu o persoană care ar fi văzut-o în orașul Strășeni. Astfel, suspectul a fost găsit în orașul Strășeni, la domiciliul unde locuiește temporar împreună cu concubina sa.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă cinci ani de închisoare. Totodată, Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și implicării bărbatului la săvârşirea infracţiunii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!