Ilian Cașu, candidatul Partidului Nostru (PN) pe circumscripția nr. 27, Chișinău, la alegerile parlamentare neagă faptul că ar putea să se retragă în favoarea candidatului Partidului Socialiștilor (PSRM) pe aceeași circumscripție Radu Mudreac, înainte de ziua alegerilor.

Întrebarea i-a fost pusă în studioul dezbaterilor electorale Alegeri Liber de la TV8, de concurentul său din partea blocului ACUM DA PAS, Vladimir Bolea. adresându-i întrebarea, cel din urmă i-a amintit candidatului de la PN cum în 2016, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, formațiunea din care face parte Cașu l-a susținut pe Igor Dodon, candidatul socialiștilor la funcția de șef de stat.

„Partidul Nostru oficial și-a cerut scuze în fața cetățenilor pentru că l-a susținut, știți pe cine, să nu-i fac publicitate. El a avut anumite angajamente, noi nu purtăm răspundere că el a luat-o în altă direcție; îl privește și o să răspundă în fața cetățenilor. Ceea întrebați Dvs. sunt aberații sută la sută”, a răspuns Ilian Cașu.

În cadrul dezbaterilor electorale de ieri de la TV8 au fost invitați candidații de pe circumscripția nr. 27, Chișinău. Doar trei dintre cei șase concurenți electorali au dat curs invitației: Vladimir Bolea de la ACUM DA PAS, Ilian Cașu de la PN și Augustin Volconovici de la PCRM.

Mai multe informații despre alegerile parlamentare din acest an găsiți pe Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!