/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Numărul celor care consideră că Republica Moldova merge în direcția greșită a crescut

missing
10 februarie 2019, ora 16:04

Numărul cetățenilor care consideră că Republica Moldova merge în direcție greșită este în creștere. Dacă în luna mai 2018, procentul acestora era de 71%, iar în ianuarie 2019 – 74,3%, arată cel mai recent Barometru de Opinie Publică, publicat săptămâna curentă. 14,5% consideră că Moldova merge în direcție bună, iar 10,4 – au răspuns că nu știu. 

Mai mult de jumătate dintre respondenți consideră că și în lume lucrurile nu merg în direcția corectă.

De asemenea, peste 87% dintre respondenții BOP nu sunt mulțumiți de ceea ce întreprind autoritățile în ceea ce privește pensiile și în domeniul combaterii corupției. Peste 73% dintre respondenți sunt nemulțumiți și de acțiunile autorităților pentru domeniile industriei, salariilor și în soluționarea conflictului transnistrean.

În jur de 80% dintre respondenți sunt deloc mulțumiți și nu prea mulțumiți de acțiunile autorităților privind nivelul de trai, locurile de muncă și politica externă.

Un nivel mare de nemulțumire în rândul respondenților sunt și pentru domeniile învățământului, culturii, agriculturii și asistenței medicale.

Sondajul a fost realizat în perioada 19-31 ianuarie 2019, pe un eșantion de 1.224 de persoane cu vârsta de peste 18 ani, marja de eroare este de +-3%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram