Vrea să includă o nouă cursă directă peste ocean. Asta este prioritatea care se regăsește în programul electoral a candidatei din partea partidului Șor, Rodica Rusu. Dacă va ajunge în Parlament, concurenta spune că își propune să vină cu proiecte, nu și cu promisiuni. De asemenea, aceasta spune de ce a decis să candideze și unde s-a cunoscut cu Ilan Șor.

Am considerat important pe circumscripția mea să includ în program lansarea unei curse directe peste ocean. Unul dintre obiectivele mele a fost să vin cu proiecte reale pentru oameni, dar nu să vin cu promisiuni care se vor realiza peste zece ani”, a declarat Ridica Rusu, candidata pe circumscripția nr. 51 (SUA, Canada).

De asemenea, fosta prezentatoare a fost întrebată de ce a decis să candideze și de unde îl cunoște pe Liderul Partidului Șor.

Îl cunosc din momentul în care am mers la Aeroportul Internațional Chișinău pentru un interviu de angajare, la poziția serviciului de presă și atunci l-am cunoscut. S-a întâmplat în vara acestui an. Din iunie am început să lucrez la Aeroport. A fost lucruri care m-au determinat. Primul a fost să văd ceea ce s-a întâmplat în orașul Orhei. Știind ce a fost acolo, nimeni nu pate să nege faptul că acest oraș a fost transformat din temelie într-un termen foarte scurt”, a declarat candidata Rodica Rusu.

Rodica Rusu-Eșanu, fostă prezentatoare TV și, în prezent, purtătoare de cuvânt a companiei Avia Invest, care administrează Aeroportul Internațional Chișinău, va candida la alegerile parlamentare din data de 24 februarie pe o circumscripție nr.51 (SUA, Canada).

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!