/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ A plantat flori în asfalt. Cum un locuitor din Călărași s-a pregătit să întâmpine reprezentanții PDM

missing
19 februarie 2019, ora 12:27

„În așteptarea autocarului de lux al PD, în găurile de pe drumurile „bune” din Călărași au înflorit trandafirii. Așa se bat călărășenii cu hoții. Cu umor și cu un vot corect pe 24 februarie”, a scris internautul în descrierea imaginilor video.

Caravana PD-ul a ajuns astăzi la Călărași, însă în postări democrații nu pomenesc despre un astfel de protest creativ. Andrian Candu, de exemplu, a publicat o serie de secvențe video, în care apare discutând cu locuitorii din oraș despre drumuri bune, salarii și pensii majorate.

„Pe lângă faptul că oferim medicamente compensate, am reușit să investim în diferite boli și mulți cetățeni au beneficiat de tot felul de tratamente. Noi am reușit în 2-3 ani să lecuim 15 mii de cetățeni bolnavi, din partea statului și asta chiar este un efort din partea societății”, Andrian Candu, vicepreședinte PDM.

democratul Sergiu Sârbu a publicat un filmuleț video în care se laudă cu investițiile pentru drumuri, reparația școlilor și iluminatul stradal.

Ne aflăm în raionul Călărași, în satul Hoginești. Doar în ultimii doi ani s-au făcut investiții de peste șase milioane de lei de către guvernarea Partidului Democrat”, Sergiu Sîrbu, candidat electoral din partea PDM.

În proiectul „Drumuri Bune” se spune că pentru orașul Călărăși a fost alocat peste un milion de lei pentru reparația a 800 de metri de drum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram