Un susținător al blocului ACUM din Călărași a găsit o metodă inedită de a-i întâmpina pe reprezentanții PDM. Astfel, acesta a publicat pe o rețea de socializare imagini în care se vede cum în mai multe găuri străzile din centrul orașului au fost plantate flori. Deși din postările membrilor PDM se vede că aceștia au ajuns la Călărași, nimeni nu pomenește de gestul călărășeanului.

„În așteptarea autocarului de lux al PD, în găurile de pe drumurile „bune” din Călărași au înflorit trandafirii. Așa se bat călărășenii cu hoții. Cu umor și cu un vot corect pe 24 februarie”, a scris internautul în descrierea imaginilor video.

Caravana PD-ul a ajuns astăzi la Călărași, însă în postări democrații nu pomenesc despre un astfel de protest creativ. Andrian Candu, de exemplu, a publicat o serie de secvențe video, în care apare discutând cu locuitorii din oraș despre drumuri bune, salarii și pensii majorate.

„Pe lângă faptul că oferim medicamente compensate, am reușit să investim în diferite boli și mulți cetățeni au beneficiat de tot felul de tratamente. Noi am reușit în 2-3 ani să lecuim 15 mii de cetățeni bolnavi, din partea statului și asta chiar este un efort din partea societății”, Andrian Candu, vicepreședinte PDM.

democratul Sergiu Sârbu a publicat un filmuleț video în care se laudă cu investițiile pentru drumuri, reparația școlilor și iluminatul stradal.

Ne aflăm în raionul Călărași, în satul Hoginești. Doar în ultimii doi ani s-au făcut investiții de peste șase milioane de lei de către guvernarea Partidului Democrat”, Sergiu Sîrbu, candidat electoral din partea PDM.

În proiectul „Drumuri Bune” se spune că pentru orașul Călărăși a fost alocat peste un milion de lei pentru reparația a 800 de metri de drum.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!