/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 734: Muniție din afara UE și avion rusesc doborât. Kremlinul avertizează despre un război cu NATO

/FOTO/ La o intersecție din sectorul Buiucani au fost puse în funcțiune semafoare noi

20 februarie 2019, ora 17:05

La o intersecție din sectorul Buiucani al capitalei astăzi au fost puse în funcțiune semafoare noi. Este vorba despre intersecția șoselei Balcani cu strada Liviu Deleanu.

Obiectivul de semafor a fost pus după o solicitare a autorităților municipale către Administrația de Stat a Drumurilor pentru securizarea circulației transportului public din zonă.

„Intersecția respectivă a fost, de-a lungul timpului, una din cele mai periculoase din sector, dar și din municipiu în general, în zonă înregistrându-se, cu regularitate, accidente rutiere”, menționează reprezentanții Preturii Buiucani.

Tot astăzi, reprezentanții Primăriei Chișinău au anunțat că de mâine, ruta de microbuz cu nr. 103 își va extinde itinerarul până în localitatea Dumbrava din componența comunei Trușeni, suburbii ale capitalei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram