/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Samsung lansează astăzi modelul Galaxy S10+. Ce preț ar putea avea

missing
20 februarie 2019, ora 09:22

Astăzi, la Londra va avea loc lansarea modelului de smartphone Samsung Galaxy S10 şi a modelelor sale derivate. Compania ține însă în secret, deocamdată, majoritatea detaliilor.

Mediafax.ro scrie că Evan Blass, renumit în online pentru publicarea de informaţii despre dispozitive mobile înainte ca acestea să ajungă în magazine, a pus pe contul său de Twitter o imagine cu pare a fi configuratorul dintr-un magazin online care listează Galaxy S10+. Imaginea ar putea fi luată chiar de pe site-ul oficial Samsung din China, însă nu este tocmai clar dacă aceasta este într-adevăr sursa.

Preţul acestor dispozitive este un subiect dezbătut pe larg în ultima perioadă, iar acum avem pentru prima dată informaţii despre limita maximă a preţului pentru modelul Galaxy S10+, cel mai performant din gamă, scrie sursa citată.

Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM şi 1 TB spaţiu de stocare intern, va ajunge în magazinele din China la preţul de 10.000 yuan. Aceasta va fi ediţia de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele „Ceramic”, cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă, scrie Mediafax.

Suma de 10.000 yuan este echivalentă cu 1.475 de dolari americani sau cu 1.300 euro, însă preţurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte ţări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram