/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Candidatul Partidului ȘOR pe circumscripția 50 a depus o sesizare la CEC privind coruperea alegătorilor de către Blocul ACUM la Frankfurt

missing
24 februarie 2019, ora 17:00

„Potrivit informațiilor parvenite de la mai mulți cetățeni, moldovenilor care merg să voteze în cadrul secției de votare din Frankfurt, Republica Federală Germania, din circumscripția electorală uninominală nr. 50 la vest de Republica Moldova, li se oferă sume de bani în schimbul votării pentru candidatul pe circumscripția uninominală nr. 50 la vest de Republica Moldova – Maia Sandu, precum și pentru Blocul electoral ACUM Platforma DA și PAS – pe circumscripție națională”, se arată în textul sesizării depuăs de candidata Partidului Politic ȘOR la CEC.

Platon mai spune că cetățenilor care acceptă banii li se cere să fotografieze buletinul de vot pentru a aduce „dovada”.

În context, potrivit unui comunicat al partidului Șor, Tatiana Platon cere intervenția urgentă a CEC și curmarea acțiunilor de corupere a alegătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram