/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/LIVE VIDEO/ Co-președintele blocului ACUM, Maia Sandu, își exprimă dreptul la vot

missing
24 februarie 2019, ora 10:59

„Cu toții trebuie să conștientizăm cât de gravă e situație în Republica Moldova, cât de important e să punem capăt hoțiilor, degradării și să facem ordine. Înțelegem că o gașcă de hoți care a capturat instituțiile statului, care ne amenință, care ne sperie, e tare periculoasă pentru țară. E șansa și datoria noastră să ne salvăm țara, societatea, viitorul. E important să facem diferența dintre adevăr și minciună”, a declarat Sandu.

Co-președinta blocului ACUM a mai declarat că „această guvernare încearcă să fraudeze alegerile”, și s-a arătat îngrijorată de numărul de locuitori din Transnistria „care sunt plătiți să voteze aici”.

În același timp, ea a spus că dacă alegerile vor fi fraudate, „cu siguranță vom ieși să ne apărăm votul. Noi suntem cei care putem face asta”.

Ea s-a referit și la referendum spunând că „este o farsă, o minciună”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram