/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Cei de la Poliție spun că bannerele cu agitație electorală din apropierea secțiilor de votare au fost demontate

24 februarie 2019, ora 14:29

Reprezentanții Inspectoratului General de Poliție (IGP) informează că au fost înlăturate mai multe bannere ale concurenților electorali prin care se făcea agitație electorală în imediata apropiere a secțiilor de votare. În total, Poliția a documentat circa 20 de cazuri în care au fost repartizate materiale de agitație electorală care nu corespund prevederilor legale.

Potrivit șefului Inspectoratului Național de Patrulare, Marin Maxian, care este reprezentantul IGP la Comisia Electorală Centrală (CEC), acest lucru a fost făcut pentru a fi asigurată „egalitatea participativă” pentru concurenții electorali.

„Recomandăm cețățenilor să nu se prezinte la urna de vot cu arme de foc sau arme albe, să nu distrugă buletinele de vot și să nu înregistreze video sau foto buletinele”, a spus Marin Maxia într-un briefing de presă.

În total, pe teritoriul Republicii Moldova au fost deschise peste două mii de secții de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram