/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Ilian Cașu: „Acesta este un șiretlic, ca în cele din urmă să arate rata de participare”

missing
24 februarie 2019, ora 14:04

Candidatul de pe circumscripția nr. 27, mun. Chișinău, Ilian Cașu și-a dat votul. Acesta spune că a votat pentru un stat bazat pe dictatura legii și pentru ca instituțiile statului să activeze în beneficul cetățenilor. 

Eu am votat pentru ca să schimbăm totul, îl citez pe liderul partidului nostru, Renato Usatîi. Ne dorim un stat bazat pe dictatura legii, am votat pentru că instituțiile statului să activeze în activitate în beneficiul cetățeanului. Am avut discuții tet-a-tet cu foarte mulți cetățeni, am mers din casă în casă și am ferma încredere că cetățenii vor face o alegere corectă”, a declarat Ilian Cașu.

De asemenea, concurentul a mai menționat că  la secția unde a votat, au avut loc câteva încălcări. Candidatul susține că cetățenii care au votat li s-a sugerat să semneze în cazul în care nu vor  să voteze buletinele cu referendum.

O situație puțin delicată aici care nu corespunde normei ilegale. Am fost abordat și de către niște cetățeni afară. Mie mi s-a sugerat să semnez că nu i-au buletinele, ceea ce este absolut ilegal. Am văzut că cineva din comisie a intervenit și mi-a permis ca acest drept să mi se respecte. De dimineață și până acum oameni semnau pentru că au refuzat referendumu. Acesta este un șiretlic, ca în cele din urmă să arate rata de participare, adică refuzul”, a mai spus candidatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram