/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ La o secție de vot din Ialoveni a dispărut ștampila. Ce încălcări a depistat Poliția în prima parte a zilei

missing
24 februarie 2019, ora 15:18

La o secție de vot din raionul Ialoveni a dispărut o ștampilă. Aceasta a fost găsită ulterior și, potrivit Poliției, a fost identificată și persoana care a luat-o.

Vom da calificare juridică acestui caz după stabilirea tuturor circumstanțelor”, a spus Marin Maxian, șeful Inspectoratului Național de Patrulare și reprezentantul Inspectoratului General de Poliție la Comisia Electorală Centrală.

În total, în prima parte a zilei, Poliția a fost sesizată cu privire la 52 de încălcări electorale; printre acestea: 29 de cazuri în care au fost puse panouri electorale neautorizate, patru cazuri de deteriorare a buletinelor de vot, două cazuri de deteriorare a panourilor electorale amplasate anterior.

Poliția a mai intervenit în 16 cazuri în care alegătorii au dat dovadă de comportament agresiv în secțiile de votare sau au încercat să fotografieze buletinele de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram