Valeriu Munteanu, fostul liberal, care a candidat din partea blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 18, Orhei, unde a câștigat Ilan Șor, spune că este „împăcat” cu rezultatul pe care l-a obținut, chiar dacă a pierdut fotoliul de deputat. 

„Sunt împăcat că am putut să contribui la scorul electoral general al blocului ACUM, prin munca pe care am realizat-o la Orhei, cu ecouri pe întreaga Republică Moldova, ori rezultatul pe care l-am înregistrat în circumscripția nr.18 este mai mare decât rezultatul blocului ACUM în acest teritoriu sublim, numit Orhei, viciat puternic de milioanele lui Șor (a se citi Plahotniuc)”, a scris Munteanu pe rețelele de socializare.

Totodată, Valeriu Munteanu a spus că în această campanie electorală condițiile de luptă au fost inegale, dar le mulțumește celor din Orhei și Călărași, care l-au votat și celor din blocul ACUM, „pentru încrederea acordată”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!