/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Munteanu, după ce a pierdut lupta cu Șor la Orhei: „Rezultatul pe care l-am înregistrat e mai mare decât rezultatul blocului ACUM în acest teritoriu”

missing
25 februarie 2019, ora 15:58

Valeriu Munteanu, fostul liberal, care a candidat din partea blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 18, Orhei, unde a câștigat Ilan Șor, spune că este „împăcat” cu rezultatul pe care l-a obținut, chiar dacă a pierdut fotoliul de deputat. 

„Sunt împăcat că am putut să contribui la scorul electoral general al blocului ACUM, prin munca pe care am realizat-o la Orhei, cu ecouri pe întreaga Republică Moldova, ori rezultatul pe care l-am înregistrat în circumscripția nr.18 este mai mare decât rezultatul blocului ACUM în acest teritoriu sublim, numit Orhei, viciat puternic de milioanele lui Șor (a se citi Plahotniuc)”, a scris Munteanu pe rețelele de socializare.

Totodată, Valeriu Munteanu a spus că în această campanie electorală condițiile de luptă au fost inegale, dar le mulțumește celor din Orhei și Călărași, care l-au votat și celor din blocul ACUM, „pentru încrederea acordată”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram