Un tânăr de 25 de ani va sta după gratii 12 ani, după ce și-a atacat cu un cuțit vecinul. Inculpatul, originar din raionul Telenești, a fost condamnat pentru  vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii şi tentativă de omor intenţionat.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 21 octombrie 2018: „Aflându-se în curtea unui bloc de pe strada Maria Drăgan din Capitală, unde închiria o odaie, inculpatul i-a aplicat unui tânăr o lovitură de cuţit în regiunea braţului şi a încercat să-l lipsească de viaţă, înjunghiindu-l în regiunea pieptului. Acţiunile infracţionale însă nu şi-au produs efectul, datorită martorilor care au intervenit la timp, chemând poliţia, agresorul fiind reţinut”, informează Procuratura Generală.

Tânărul nu și-a recunoscut vina, dar le-a spus procurorilor că a recurs la acest gest deoarece părinţii victimei l-ar fi reclamat la poliţie pentru că fuma în scara blocului.

Pe lângă închisoare, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, urmează să achite în folosul victimei un prejudiciu moral şi material de 60 mii de lei, precum şi 1718 lei – în folosul statului, pentru cheltuieli judiciare.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!