/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

12 ani de închisoare pentru tânărul care a atacat cu un cuțit fiul vecinilor, care i-au reproșat că fumează în scara blocului

missing
28 februarie 2019, ora 09:23

Un tânăr de 25 de ani va sta după gratii 12 ani, după ce și-a atacat cu un cuțit vecinul. Inculpatul, originar din raionul Telenești, a fost condamnat pentru  vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii şi tentativă de omor intenţionat.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 21 octombrie 2018: „Aflându-se în curtea unui bloc de pe strada Maria Drăgan din Capitală, unde închiria o odaie, inculpatul i-a aplicat unui tânăr o lovitură de cuţit în regiunea braţului şi a încercat să-l lipsească de viaţă, înjunghiindu-l în regiunea pieptului. Acţiunile infracţionale însă nu şi-au produs efectul, datorită martorilor care au intervenit la timp, chemând poliţia, agresorul fiind reţinut”, informează Procuratura Generală.

Tânărul nu și-a recunoscut vina, dar le-a spus procurorilor că a recurs la acest gest deoarece părinţii victimei l-ar fi reclamat la poliţie pentru că fuma în scara blocului.

Pe lângă închisoare, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, urmează să achite în folosul victimei un prejudiciu moral şi material de 60 mii de lei, precum şi 1718 lei – în folosul statului, pentru cheltuieli judiciare.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram