/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un apartament de un milion de lei, mașină și credit de 200 de mii. Cine este candidatul a care câștigat pe circumscripția din Drochia

missing
01 martie 2019, ora 11:08

Candidatul PDM, Corneliu Padnevici are 44 de ani, și este jurist de profesie și deputat în actualul Legislativ. Pandevici a obținut, în ultimii doi ani, un salariu de peste 302 de mii de lei și indemnizații de circa 23 de mii de lei, din funcția de deputat.

În 2017, acesta a câștigat 1,3 milioane de lei, din vânzarea unui imobil. Tot în ultimii doi ani, deputatul democrat a organizat o petrecere de familie, la care invitații i-au dăruit cinci mii de euro.

Candidatul mai deține șase terenuri agricole în valoare de peste 13 mii de lei și două apartamente, unul dintre care îi aparține în proporție de 100%, iar alt apartament îl deține în comun cu alte trei persoane. Apartamentul pe care-l deține în proporție de 100% a fost cumpărat anul trecut, la prețul de 52,5 mii de euro (circa un milion de lei).

Pandevici mai declară un automobil de model Skoda Superb, din anul 2014, cumpărată în anul 2015, în leasing, contra sumei de circa 19 mii de euro. Pe lângă acest contract de leasing, candidatul mai are un credit de 200 de mii de lei, la Victoriabank.

Pe circumscripția nr.6 au fost înregistrați șapte candidați. Pentru Corneliu Padnevici au votat peste 10 mii de persoane. Aceasta acumulând 33,19%. Astfel, concurentul i-a învins pe toți candidații de pe această circumscripție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram