În cadrul preselecției naționale pentru concursul Eurovision 2019, care va avea loc la Tel Aviv, Israel, Republica Moldova va fi reprezentată de interpreta Anna Odobescu, cu piesa „Stay”. Decizia a fost luată în această seară de către un juriu de specialitate și votul publicului.

Chiar dacă votul publicului a fost dat, preponderent, artistului Maxim Zavidia, cele mai multe puncte însumate cu cele ale juriului de specialitate le-a obținut Anna Odobescu.

Tânăra este originară din oraşul Dubăsari, din stânga Nistrului, iar primii paşi în lumea muzicii tot acolo i-a făcut. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi spune că în muzică îşi găseşte pacea şi liniştea interioară. S-a învrednicit de mai multe premii naţionale şi internaţionalela diverse concursuri muzicale.

Acesta va fi a 64-a ediție a concursului Eurovision și se va desfășura în orașul Tel Aviv, Israel, după ce trofeul de anul trecut a fost luat de interpreta Netta, cu piesa Toy.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului, pe 18 mai.

Ascultă pisa care va răsuna pe scena Eurovision de la Tel Aviv.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!