Socialistul Oleg Lipskii a fost reales deputat în Parlamentul Republicii Moldova, după ce a reușit să convingă electoratul de pe circumscripția nr. 23, Chișinău, Botanica, și circa 40% dintre alegătorii din această regiune au pus ștampila în buletinul de vot în rând cu numele acestuia. Lipskii a obținut circa zece mii de voturi sau cu aproximativ o mie de voturi mai mult de cât principalul său contracandidat Vasile Grădinaru.

Pentru anii 2017-2018, deputatul ales declară venituri de circa 308 de mii de lei din salariul plătit de Parlamentul Republicii Moldova, iar soția acestuia a obținut un salariu de peste 63 de mii de lei. Alte peste 135 de mii de lei acesta le-a obținut din indemnizații obținute la locul de muncă.

Oleg Lipskii mai declară două apartamente, ale căror valoare totală ajunge la 632 de mii de lei, și două garaje: unul de 32 300 de lei și altul, de peste 19 mii de lei.

Viitorul deputat din partea PSRM mai deține două automobile: un Chevrolet Calos, dobândit în 2016, cu peste 57 de mii de lei, și o Toyota Corolla de aproape 78 de mii de lei. Alte două mașini sunt în proprietatea familiei acestuia, cel mai scump fiind de aproape 140 de mii de lei.

Lipskii a fost director al companiei “MD-Trans” SRL, din octombrie 1993 până în ianuarie 2000; apoi a condus întreprinderea “Ваlcantrans” SRL. Socialistul este parlamentar din anul 2004.

Vezi și:

/VIDEO/ Un candidat din partea PSRM, care a donat partidului jumătate din venitul său, spune cum trăiește cu trei mii de lei pe lună

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!