Interpretul Sergey Lazarev, cel care va reprezenta pentru a doua oară Federația Rusă la prestigiosul concurs Eurovision, și-a lansat piesa cu care va urca pe scena de la Tel Aviv, oraș care va găzdui concursul din acest an.

Piesa cu care Lazarev va încerca să cucerească inimile publicului și ale juraților se numește „Scream” (n.r. Strigăt). Piesa și videoclipul au fost publicate pe pagina oficială de Youtube a concursului Eurovision acum aproximativ o jumătate de oră și are deja peste opt sute de aprecieri.

Republica Moldova va fi reprezentată în acest an la Eurovision Song Contest de interpreta Anna Odobescu și piesa „Stay”.

Acesta va fi a 64-a ediție a concursului Eurovision și se va desfășura în orașul Tel Aviv, Israel, după ce trofeul de anul trecut a fost luat de interpreta Netta, cu piesa Toy.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului, pe 18 mai.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!