/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Ascultă piesa cu care Sergey Lazarev, reprezentantul Rusiei, va merge anul acesta la Eurovision

missing
11 martie 2019, ora 09:37

Interpretul Sergey Lazarev, cel care va reprezenta pentru a doua oară Federația Rusă la prestigiosul concurs Eurovision, și-a lansat piesa cu care va urca pe scena de la Tel Aviv, oraș care va găzdui concursul din acest an.

Piesa cu care Lazarev va încerca să cucerească inimile publicului și ale juraților se numește „Scream” (n.r. Strigăt). Piesa și videoclipul au fost publicate pe pagina oficială de Youtube a concursului Eurovision acum aproximativ o jumătate de oră și are deja peste opt sute de aprecieri.

Republica Moldova va fi reprezentată în acest an la Eurovision Song Contest de interpreta Anna Odobescu și piesa „Stay”.

Acesta va fi a 64-a ediție a concursului Eurovision și se va desfășura în orașul Tel Aviv, Israel, după ce trofeul de anul trecut a fost luat de interpreta Netta, cu piesa Toy.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului, pe 18 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram