Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Demisii în lanț în rândul președinților de raioane PDM. Cine este noul președinte al raionul Ștefan Vodă

missing
22 martie 2019, ora 13:12

Potrivit Consiliului Raional Ștefan Vodă, fostul președinte al raionului ar fi insistat ca consilierii să-i accepte demisia. Decizia de demisie a fost adoptată cu 27 de voturi pentru, unul împotrivă și patru rețineri.

După o pauză de 15 minute, 12 consilieri, dintre care nouă din fracțiunea PDM și trei din PLDM l-au înaintat pe Iurie Moiseev la funcția de președinte al raionului Ștefan Vodă. Cu 27 de voturi pentru, Moiseev a fost investit în funcția de președinte.

Pe 20 martie din funcția de președinte al raionului Ialoveni a demisionat Lilian Carmanu. Noul președinte al raionului Ialoveni ar fi fost ales Ghenadie Sajin, președintele Organizației Teritoriale a Partidului Democrat din Ialoveni.

Ghenadie Sajin declarase că a fost promovat în această funcție de colegii săi din Partidul Democrat, care sunt de părere că acesta s-ar descurca foarte bine în fotoliul de președinte de raion.

Scenariul s-ar fi repetat și în raionul Criuleni. Asta după ce președintele raionului, Veaceslav Burlacu ar urma să-și dea demisia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram