Cea de-a 16-a Reuniune a Băncii Europene de Resurse (ERB) se va desfășura în perioada 28 și 31 martie la Academia de Studii Economice din Moldova. În cadrul evenimentului se va pune un accent deosebit pe comunicare și medii sociale. Acesta se va desfășura sub sloganul „Noi frontiere pentru libertate - Cum să câștigăm bătălia pentru libertate”.

„Cu ediția din 2019 dorim să facilităm un spațiu în care Mișcarea Libertății Europene să poată învăța tehnicile și abilitățile necesare pentru a răspândi mesajul nostru și pentru a face campanie în cel mai eficient mod” au comunicat organizatorii evenimentului.

Potrivit lor, evenimentul reunește intelectuali clasici, liberali și conservatori, antreprenori, instituții, fundații și think-tank-uri din toate părțile vechiului continent și din restul lumii. Reuniunea Băncii Europene de Resurse va fi desfășurată în parteneriat cu Fundația Naumann pentru Libertate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!