/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/LIVE VIDEO/ UPDATE: ACUM îl propune pe Năstase la funcția de președinte al Parlamentului și pe Sandu, la funcția de premier

missing
26 martie 2019, ora 12:56

UPDATE: Deputații din blocul ACUM anunță că îl propun pe Andrei Năstase la funcția de președinte al Parlamentului și pe Maia Sandu la funcția de premier.

De asemenea, Maia Sandu și Andrei Năstase au anunțat despre semnarea unui nou acord, încheiat între partidele PAS și Platforma DA, privind crearea blocului politic ACUM DA PAS și despre crearea a două fracțiuni parlamentare, care vor face parte din acest bloc. Potrivit deputatului Igor Munteanu, acordul a fost semnat astăzi, 26 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram