O femeie de 81 de ani a fost transportată la Spitalul Raional Nisporeni de urgență, după ce a fost tamponată de un automobil. La volanul mașinii s-a dovedit a fi un adolescent de 16 nani, care se afla în stare de ebrietate. Totul a avut loc la data de 24 martie, în jurul orei 20:30, în localitatea Milești, raionul Nisporeni.

Adolescentul a vrut să parcheze vehiculul într-un alt loc, iar în timpul manevrei nu a observat femeia care mergea pe drum. În urma manevrelor, aceasta a fost lovită de mașina de model Skoda Felicia. Ulterior, s-a constatat că automobilul aparține unui prieten de-al minorului.

Potrivit oamenilor legii, adolescentul a fost testat cu alcooltestul care a indicat o concentrație de alcool de 0,41 mg/l. Inspectoratul de Poliție Nisporeni investighează cazul, iar în urma leziunilor corporale și a expertizei medico-legale se va stabili sancțiunea.

Totodată, adolescentul este cercetat conform art. 2641 Cod Penal al Republicii Moldova. Proprietarul automobilului va fi sancționat contravențional, deoarece iar fi permis minorului să conducă mașina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!